Gastenboek

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaring te delen met eventueel met een leuke foto er bij. Lukt het uploaden van de foto niet, laat het ons weten via webmaster@kennelalblasserwaard.nl.

340 thoughts on “Gastenboek

 1. Vandaag ben ik Lona alweer 18 weekjes oud,bij mijn baasje en vrouwtje al weer 10 weken.Wat zijn ze blij met mij ze hebben het goed uitgekozen waar ik vandaan kom. hier wacht ik op mijn vrouwtje die in de keuken staat,hopelijk kan ik snel eten.

  41306

 2. Hoi, ik ben Sjakie 3-12-22 geboren. Ben een klein ondeugend,lief (h)eerlijk hondje. Slapen doe ik in de bench. Van s’avonds 11 tot s’morgens half 8. Doe graag spelen, wandelen en mee met mijn vrouwtje in de fietsmand. Heb ook al honden vriendjes.. Toen ik 9 weken was woog ik 1.6kg en volgens de dierenarts helemaal gezond. Beste familie de Bruin, doe de groetjes aan mijn papa& mama en wil ook de groetjes doen aan mijn 4 broertjes en 1 zusje..
  Doeiiiii, Sjakie uit Venlo

 3. Wij hebben Lona nu 9 dagen,ja ook voor haar is het valentijn.Wat zijn we blij met haar,gisteren naar dierenarts geweest voor haar inenting, de arts zei ze is een lief mooi hondje en goed gezond.Geen navelbreuk of liesbreuk en een mooie vacht.Ze slaapt in de nacht goed door,half elf uitlaten en om half acht in de morgen vind Lona dat we haar maar moeten uitlaten.Ze geeft zelf nog niet aan dat ze naar buiten wilt,dus soms nog een klein ongelukje.Maar verder echt super blij met haar en ja zeker ook dat we voor deze fijne kennel hebben gekozen.

  41299

 4. 10 dagen geleden hier geweest om een boomer puppy uit te zoeken.We werden goed ontvangen door de zoon.Wij mochten alles op de foto ,film zetten.Het was er super schoon en we zagen blijde puppy,s ook nog die lekker bij de moeder lagen.De zoon heeft alles goed uitgelegd, nu was het eindelijk zo ver en hebben vandaag Lona opgehaald.Ook nu was alles weer schoon mooi,en heeft de baas alles nog eens uitgelegd en al onze vragen beantwoord.Niets is hun te veel,na een auto rit van ruim 1 uur waar alles goed is gegaan,Lona lag heerlijk op mij schoot.Lona ligt nu in de bench nogmaals bedankt voor de 8 weken goede zorg van Lona,nu gaan wij er heerlijk van genieten. Lineke Wim uit Zierikzee.

  41298

 5. Lucie is sinds oktober 2022 bij ons. Ze is vandaag 5 maanden oud. Ze doet het super goed en we zijn heel blij met haar. Wat een fijn karakter, echt een gezinshond.

  41297

 6. Lieve mensen,
  Sinds oktober 2022 woont Klaas bij ons. En wat zijn we blij met hem. De tips die de fokker aan ons gaf, ivm mijn fysieke beperking, zijn heel goed geweest.
  Hierbij een foto van Klaas die graag op de fiets meerijdt.
  Hartelijke groet, Johan en Alice

  41296

 7. Hij wil altijd bij ons zijn. Als we van plek veranderen komt die gelijk weer bij ons liggen. Hij is zo lief. We kunnen hem niet meer missen

  41294

Laat een reactie achter in het gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De maximale uploadbestandsgrootte: 4 MB