U overweegt een Pup te kopen

U overweegt een pup bij ons te kopen.

Hoe gaat het in zijn werk als u overweegt een pup bij ons te kopen?

Op de homepagina geven we met dikke letters aan of we pups beschikbaar hebben op dit moment. We proberen dat zo actueel mogelijk te houden.

Wilt u op een bepaalde datum een pup, bel dan 5 weken voordat u de pup wilt, of wij pups hebben rond die datum.  U kan bij ons reserveren vanaf een leeftijd van 2 weken. En ze moeten 7,5 week zijn voor ze weg mogen. Vandaar 5 weken voordat u de pup wil ons bellen. Dan kunnen we gericht antwoordt geven of we dat hebben wat u wenst en eventueel gelijk een afspraak maken om te komen kijken.

Wij werken alleen op afspraak. U kunt meestal na 13.00 uur bij ons terecht en ook evt. in de avond.

Meestal mogen de pups niet gelijk weg. Als ze 14 dagen of ouder zijn mag u 1 keer komen kijken om te zien of er een pup tussen zit naar uw zin. U komt dan kijken bij pups die nog gewoon bij hun moeder liggen te drinken. Komt u tot een keuze dan kunt u deze pup reserveren. We vragen dan wel 200.- euro aanbetaling. U mag alleen in beschermende kleding in de kraamafdeling komen. Om ziekte insleep te voorkomen. Deze kleding krijgt u van ons. Deze kleding houd in een wegwerp overjas en overschoenen.  Als u een pup gereserveerd heeft, sturen wij wat foto’s van het nestje en uw pup via what’s ap, als de pup 5,5 week is. Dan heeft u toch een idee hoe het gaat met u pup.

Alle pups kosten 700.- euro. U kan bij ons wel pinnen.

Wilt u informatie over de kennel of een afspraak maken om te komen kijken, graag even bellen. Wij staan u graag te woord.

Liever niet mailen, wij vinden dat niet prettig en ook heel onpersoonlijk.


Foto’s sturen van pups doen we niet, mits u een pup heeft gereserveerd. Wij hebben wel voorbeeld foto’s op de site staan die u kunt bekijken.
Wij vinden het belangrijk dat u onze kennel en pups ziet en er een goed gevoel bij krijgt. Om zo een pup te reserveren.