U overweegt een Pup te kopen

U overweegt een pup bij ons te kopen.

Hoe gaat het in zijn werk als u overweegt een pup bij ons te kopen?

Op de homepagina geven we met dikke letters aan wat we beschikbaar hebben op dit moment. We proberen dat zo actueel mogelijk te houden.

Wilt u op een bepaalde datum een pup bel dan 5 weken voordat u de pup wilt of we wat hebben rond die datum.  U kan bij ons reserveren vanaf een leeftijd vanaf 2 weken. En ze moeten 7.5 week zijn voor ze weg mogen. Vandaar 5 weken voordat u de pup wil ons bellen. Kunnen we zeer gericht antwoordt geven of we dat hebben wat u wenst en eventueel gelijk een afspraak maken om te komen kijken als het lijkt dat er wat tussen zit wat u wenst.

Wij werken alleen op afspraak. U kunt meestal na 13.00 uur bij ons terecht. ook vaak in de avond.

Meestal mogen de pups niet gelijk weg. Als ze 14 dagen of ouder zijn mag u 1 keer komen kijken om te zien of er wat tussen zit naar uw zin. U komt dan kijken bij nestjes die nog gewoon bij hun moeder leggen te drinken. Komt u tot een keuze dan kunt u deze pup reserveren. We vragen dan wel 200.- euro aanbetaling. U mag alleen in beschermende kleding in de kraamafdeling komen. Om ziekte insleep te voorkomen. Deze kleding krijgt u van ons. Deze kleding houd in een wegwerp overjas en overschoenen.  Als u een pup gereserveerd heeft appen we als de pup vijfenhalve week is wat foto s van het nestje. Dan heeft u toch een idee hoe het gaat met u pup.

Alle pups kosten 900.- euro. U kan bij ons Tegenwoordig wel pinnen.

Wilt u graag informatie over de kennel graag even bellen. Wij staan u graag te woord.

Liever niet mailen, Daar hebben we een grote hekel aan, en vinden dat ook heel onpersoonlijk.
Extra foto`s sturen doen we ook niet. Deze vraag krijgen we heel veel.
Het is heel lastig een pup mooi op de foto te krijgen. Daarbij kunt u niet op een foto afgaan, u moet het toch met eigen ogen zien.  En een goed gevoel bij de kennel hebben als u hier komt.