Gastenboek

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaring te delen met eventueel met een leuke foto er bij. Lukt het uploaden van de foto niet, laat het ons weten via webmaster@kennelalblasserwaard.nl.

295 thoughts on “Gastenboek

 1. 10 dagen geleden hier geweest om een boomer puppy uit te zoeken.We werden goed ontvangen door de zoon.Wij mochten alles op de foto ,film zetten.Het was er super schoon en we zagen blijde puppy,s ook nog die lekker bij de moeder lagen.De zoon heeft alles goed uitgelegd, nu was het eindelijk zo ver en hebben vandaag Lona opgehaald.Ook nu was alles weer schoon mooi,en heeft de baas alles nog eens uitgelegd en al onze vragen beantwoord.Niets is hun te veel,na een auto rit van ruim 1 uur waar alles goed is gegaan,Lona lag heerlijk op mij schoot.Lona ligt nu in de bench nogmaals bedankt voor de 8 weken goede zorg van Lona,nu gaan wij er heerlijk van genieten. Lineke Wim uit Zierikzee.

  41298

 2. Lucie is sinds oktober 2022 bij ons. Ze is vandaag 5 maanden oud. Ze doet het super goed en we zijn heel blij met haar. Wat een fijn karakter, echt een gezinshond.

  41297

 3. Lieve mensen,
  Sinds oktober 2022 woont Klaas bij ons. En wat zijn we blij met hem. De tips die de fokker aan ons gaf, ivm mijn fysieke beperking, zijn heel goed geweest.
  Hierbij een foto van Klaas die graag op de fiets meerijdt.
  Hartelijke groet, Johan en Alice

  41296

 4. Hij wil altijd bij ons zijn. Als we van plek veranderen komt die gelijk weer bij ons liggen. Hij is zo lief. We kunnen hem niet meer missen

  41294

Laat een reactie achter in het gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De maximale uploadbestandsgrootte: 4 MB