Gastenboek

464 thoughts on “Gastenboek

 1. Dit is Doris. Ik heb haar 19 maart opgehaald en zij komt uit het nestje van 25 januari 2021. Doris doet het uitstekend, ze slaapt vanaf de eerste nacht al door zonder iets in de bench te doen. Ze doet alles netjes buiten en wandelt al goed mee aan het riempje. Van de week voor de 2e enting bij de dierenarts geweest en ze is helemaal goedgekeurd. Ze is lekker druk en ondeugend. Ik ben super blij met haar en kan haar absoluut niet meer missen. De katten zijn nog wat minder enthousiast, maar dat komt vanzelf goed.

 2. Zo blij met onze Bikkel, sinds vorig jaar maart bij ons gekomen. Heel blij ook dat we bij jullie terrecht zijn gekomen. Bikkel houdt er echt van om lekker bij je in de bank te liggen. Houdt graag alles bij wat er om hem heen gebeurt en hij kan erg levendig zijn.

 3. Hallo allemaal,
  Dit is Milo en 2 maart is hij 1 jaar geworden.
  Het is een heerlijk tevreden en af en toe ondeugend hondje. Altijd blij, zeker wanneer iedereen weer thuis is. Zijn favoriete plekje is op de vensterbank.
  Ons maatje is echt niet meer weg te denken binnen ons gezin.

 4. Hola,
  Wij hebben onze lieve Tommie sinds 24-02-21. Hij is geboren op 03-01-2021 en komt uit nest 6.Hij doet het hartstikke goed en is ontzettend eigenwijs. Verder is Tommie een echte knuffelaar! Tommie is absoluut niet meer weg te denken. Zijn er nog andere broertjes en zusjes uit nest 6?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.