Gastenboek

368 thoughts on “Gastenboek

  1. Hier een foto van onze lieve puck. Ze is geboren op 29-11-2018. Net een jaartje oud dus. Onze puck is echt een ondeugend pronkstuk, Met een intelligent, zachtaardig en lief karakter En luisterd hartstikke goed. Soms zit ze gezellig met ons tv te kijken en als ze honden op tv hoort blaffen maakt ze een babbeltje terug. Ook met haar blauwe ogen weet ze iedereen te verleiden en is dol op aandacht en knuffelen. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder puck en zijn mega blij met haar.

  2. Onze Buddy, geboren 26-09, is sinds 18 nov jl. bij ons. In de kennel was het de rustigste van het stel. Nou, dat heeft ie inmiddels goed ingehaald 😉 Het is echt een ondeugende lieverd. Sinds de 1e week doet ie alles al prima buiten. Wel zo nu en dan een ongelukje binnen, maar ach, hoort erbij. Ook ’s nachts gaat het eigenlijk vanaf het begin goed in de bench, hij slaapt vanaf 23:00 uur lekker door tot 07:00 uur, helemaal top! Hij heeft echt een vriendelijk karakter, echt een allemansvriend en gek op alle aandacht. Over de kennel niets dan lof! Het ziet er echt prima uit allemaal. Hele nette uitleg toen we voor het eerst gingen kijken en bij het ophalen ook alle gelegenheid om vragen te stellen, super! Dus als je twijfelt, maak gewoon een afspraak en ga eens kijken in deze kennel! Het lijkt ons leuk om hier foto’s tegen te komen van Buddy’s broertjes en/of zusjes. Groeten, familie Kuijl.

  3. Wij hebben Claartje (geb. 18-08-2019) op 9 februari opgehaald. Zij is een bijzonder sociaal, eigenwijs, vrolijk en levenslustig hondje. Ook is zijn bijzonder gezond ! De dierenarts prees Jasper vanwege haar blakende gezondheid, prachtige gebit, mooie vacht en levenslustigheid. Ze had de laatste tijd erg vaak boomerpups in slechte conditie gezien.
    Wij zijn daarom ook op zoek gegaan naar een verantwoorde kennel, waar goede controle is, en waar expertise is op het gebied van het fokken. De indruk was meteen goed: schoon, bedacht op ziekten van buiten, comfort voor de moeder met pups en rust, en vooral ook kennis van zaken. We kregen goede tips en bevelen een ieder deze kennel van harte aan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.