Gastenboek

345 thoughts on “Gastenboek

 1. Mijn moeder heeft ook haar hondje hier gekocht. Alles is er keurig schoon.
  Beestjes worden ook echt wel gesocialiseerd want hij wil naar alles en iedereen toe en met elke hond spelen. Al is het Sint Bernard maakt hem niets uit 😀
  Ik heb zelf boomer van ruim 13 maar als die overleden is ga ik zeker hier kijken.
  Foto is van Bram is 12 november een jaar geworden.

 2. Vandaag is onze Gozer precies een week bij ons.
  En wat doet hij het super goed!
  Hij geniet volop in ons gezinnetje.
  Vanaf de eerste nacht slaapt hij heerlijk door ( we hebben wel de radio heel zachtjes aan) het zindelijk worden gaat ook goed, een paar keer een klein plasje in zijn enthousiasme, maar dat komt ook vast goed. Nogmaals bedankt voor deze lieverd Jasper, we kunnen nu al niet meer zonder hem. Groetjes Wim ,Paula en de kids van Donk

 3. Noortje (donker) en Catootje komen beiden bij deze kennel vandaan. Noortje is van 4 maart en Catootje van 16 mei dit jaar. Ook wij lazen wat slechte kritieken op de site, maar mondeling hoorden wij toch andere geluiden. We zijn dus zelf maar een kijkje gaan nemen.
  En blij dat we dat gedaan hebben.
  De kennel is zeer schoon en elk nestje heeft zijn eigen ruimte. Het oogt wel wat fabrieksachtig, maar het gaat hier om een fokker en niet iemand die af en toe een nestje heeft en deze in de woonkamer of keuken bij zich heeft. Ons Noortje heeft een onderbijtje en een navelbreukje. Dat werd keurig gemeld toen bleek dat zij onze keus was. Ook dat als het navelbreukje problemen zou veroorzaken dat de kosten voor hen zouden zijn.
  Zo zijn er meer duidelijke afspraken, op papier, die laten zien dat deze mensen begaan zijn met hun honden en eigenaar. Noortje en Catootje zijn twee lieverds die het heel goed doen. Ik raad deze kennel zeker aan als je een Boomer wilt.

 4. Mijn vriendin en ik hebben 16 oktober onze schatjes bij deze kennel gehaald.En het zijn dotjes.Ik heb een wit met zwart reutje en mijn vriendin een pikzwart teefje.Wij wonen héél dicht bij elkaar en ze zíen elkaar bijna elke dag,broertje en zusje uit 1 nestje.Geboren 24augustus 2019.Zó schattig.Ze kunnen erg ravotten samen.Daarna zijn ze gesloopt.Ze doen het prima ook.Zo blij dat ik deze geweldige kennel heb gevonden op internet.Ze zijn ook goed voor de dieren,het is schoon,goed verzorgd en gaan hygiënisch om met de diertjes.Ik beveel deze kennel van harye aan als iemand hier een boomertje wil kopen.Wij volgen ook hun handleiding en die is prima,ondanks alle anti commentaar die wij van anderen horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.